tiistaina, toukokuuta 08, 2007

Voin tyytyväisenä todeta, että oli ihan oikea valinta jäädä vielä kotiin parantelemaan täksi päiväksi. Laitoin esimiehelle tekstarin puoli kuuden aikaan aamusta, että olisin ehkäpä keskiviikkona työkunnossa, toivotaan että niin on. Kuitenkin huomattavasti eilisestä piristyneenä olen tänään jaksanut olla jalkeilla valtaosan päivästä, tuulettanut ja vaihtanut petivaatteet. Ruokahalu ei ole vieläkään palannut, mutta olen silti saanut syötyä hiukan ja varmaan siitä juuri sitä puhtia siivoamiseenkin sain. Vielä kun kylpyhuoneen jaksais kuurata, niin voisin ihan rauhassa lepäillä illan ja latautua huomiseen.

Kävin taas kurkkimassa Ninan vuodatuksessa kaikkia ihania pikkiriikkisiä nukkekotikäsitöitä. Miten ihmeessä joku jaksaa kärsivällisesti näpertää noita pienen pieniä leivonnaisia, ensin värjätä massa ja sitten leipoa niistä minimaalisia herkkuja nukkekodin asukeille... Mutta voin kuvitella kuinka kiva Emmin on kulkea äidin kanssa kaupoissa, kun molemmat on yhtä innostuneita niistä pikkuisista leluista ja tavaroista! Mä vain haaveilen että saisin nukkekodin sijaan sisustaa omaa taloa, hirsimökkiä, ruutukuvioisilla verhoilla, pellavaisilla pöytäliinoilla, räsymatoilla...

Taidan mennä keitteleen teetä, oon aikani tässä istunut ja aina välistä seurannut tv7:n antia. Teen jälkeen voisi ottaa tuon kylpyhuoneen työn alle.

Ei kommentteja: