keskiviikkona, toukokuuta 09, 2007

... Ja edelleen sairasvuoteessa... Kävin Ultraxin vastaanotolla työterveyslääkärillä aamupäivästä ja sain loppuviikon sairaslomaa. Jokin virusperäinen tauti tämä kait on, ei tarkempia analyysejä alettu tekemään eikä kai tarviskaan. Alkaa vaan pikkuhiljaa tuntumaan, että ois kiva nauttiakin jostain, mutta kun tuntuu ettei tuo päänsärky hellitä laisinkaan ja se kyllä estää suuremmin iloitsemasta hetkestä. Äh, kait se tämäkin ajan kanssa hellittää, toivottavasti lauantaiksi olisin kunnossa että pääsisin mukaan metsänistutukseen ja sunnuntaina äitienpäiväkahville. Tulin Osaralle viettämään aikaa kun yksin siellä keskustan asunnolla tulee aika niin pitkäksi. Toin mukanani hirmuisen kasan pyykättävää petivaatteine päivineen ja toivon että näitä mukavan näköisiä ilmoja riittäisi vielä niiden kaikkien kuivattamiseen. Toivon vaan kovasti ettei tauti vain enää tarttuisin muihin...

Ehkäpä tämä riittää sairaskertomuksesta tällä erää. Kaikki ajatukset pyörii vaan kurjassa olossa, joten parempi luovuttaa ja mennä lepäileen.

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Onpas mulla jäänyt monta juttua välistä... En arvannut, että kirjaimellisesti aloit päiväkirjaa kirjottaa! Äitin kanssa juteltiin, ja vois olla mahdollista että tulisitte tänne sunnuntaina. Näkisit sit smalla nota väkerryksiäkin... Nyt tänään aloitin yhden isomman projektin, saas nähdä missä mallissa on sunnuntaina jos tuutte... ;)Onkojoparempi olo? Äiti oli kauhuissaan kun olit pyykkivuoren kanssa sinne menossa, kun sitten se ei itse saa ollenkaan pestä sinä aikana... Sillä olikin juuri parhaillaan kone pyörimässä... ;)Nyt tää ei muuten tunnistanu mua... Anonyymiä vaan pukkaa...

Anonyymi kirjoitti...

Jassoo, onkos pyykkejä pesty? Mä unohdin vastata siihen kysymykseen, että oonko jo hankkinut äitienpäivälahjoja! En ole, ja eilen sain itse äitienpäivälahjan (hiukan etukäteen joo), ja siitä sain hyvän idean, kaikille mummuille sitten samaa tyyliä. Mutta tänään täytyy käydä vähän kaupoilla, ja tutkailla, onko semmoinen edes mahdollista toteuttaa näin lyhyellä varoitusajalla... Enenpää en paljasta! Taas olen kovasti päivittänyt blogiani, ja tänään varmaankin lisää, kunhan saan massat paistettua! Siellä odottaa pellillinen paistoa. Vielä pari tomaattia pitäs tehdä, ja sit alkaa olla valmis satsi! Ja siis kirjoittaja on Nina, kun taas vaan anonyymiä pukkaa... Vaikka et varmaan ois millään voinut arvata kuka kirjoittaa... Kaikki kun aina tekee itse tomaatteja, ja paistaa niitä uunissa... ;)

Wanhatalo kirjoitti...

Joo mäki jaksoin vähästä aikaa tulla kirjotteleen. En tosiaan iltavuorossa oikeen jaksa. enkä varmaan yövuorossakaan, joten aamuvuorot ja viikonloput on sit ainoita jolloin paremmin viittii kirjootella. Jos sillonkaa, en halua ottaa mitää ressiä jostain blogista.. ku en muutenkaa käy netissä enää juur ollenkaan. no mut, joskus kumminki ku inspaa tarpeeks.