torstaina, toukokuuta 24, 2007

Nukkumattia odotellessa kuulumisia tältäkin päivältä. Aamulla olin oikeen ylireipas. Nousin kymmenen minuuttia myöhemmin kun tavallisina aamuina ja selvisin silti töihin reilun viisi minuuttia aiemmin kun tavallisesti. Aamupäivä meni Kukkuran tiimipalaveria odotellessa, "niinku jäitä poltellessa", kuten sanotaan. Yhdentoista jälkeen alettiin porukalla valmistautuun lähtöön ja puolelta lähdettiin Jyllin lounasravintolan kautta Kukkuraan. Itseasiassa palaverissa oli vähän mielenkiintoistakin asiaa kaiken puuduttavan pakollisen lisäksi, ja kivasti piristi virallisen osuuden jälkeen lähteä lenkille. Käveltiin pieni lenkki kivoissa maisemissa ja lähdettiin muutaman muun naisen kanssa saunaan. En sitten sinne järveen mennyt vaikka kovasti koittivat houkutella kastaan talviturkkia (mulla kun on sellainen vieläpä kahdelta vuodelta...). Ruoka oli hyvää, parkanolaisen pitopalvelun valmistamaa, ja sitä oli riittävästi. Myyntipäällikkömme järjestämä pieni kisailu tapahtui viinitietoamme laajentavissa merkeissä, hänellä oli mukanaan kolmea eri viiniä folioon käärityissä pulloissa (ettei etikettejä näkisi) ja jokaiselle kaadettiin tilkkaset maistiaisia kustakin viinilajista. Meidän piti sitten kaikkien arvioida mistä päin kukin viini oli kotoisin, ja antaa lausunto rypälelajista ja mausta. Empäs päässyt loistamaan viinitietoudellani (yllättävää?;) vaikka niitä melko paljon oonkin eläissäni maistellut; eipä vaan ole koskaan ollut tarvis alkaa opettelemaan niiden laatua ja alkuperää... Ihan sivistäväähän se olis vähän opetellakin, ettei ihan tollo tarvis sen kaltasessa seurassa paljastaa olevansa! :)

Eilen sain siivouspuuskan, ja tein vaatehuoneeseen inventaarion. Yhden kokonaisen hyllylisen sain tyhjäksi kaikkea muuta tavaraa varten, vaikka en päässyt toista seinustaa pidemmälle operaatioissani. Pitäis varmaan vielä raakata rekissä roikkuvat vaatteet, ja viedä talvisäilöön kaikki ylimääräinen. Heittelin säälimättä pienet vaatteet kirpparilaatikkoon ja hiukankaan rikkinäiset roskiin, muuten en kyllä mahdu lumppuineni asumaan täällä... Jonkun verran jätin esim lahjaksi saatuja ja muodista ulkona olevia vaatteita odottelemaan "parempia aikoja", varastokopissa kuitenkin on vielä hiukan tilaa ihan vaan varmuudenvuoksi säilyttämiseen.

Lauantaina onkin edessä taas isompi siivoilu, tupperit olen jälleen kerran järjestänyt asuntooni iltapäiväksi. Saa nähdä tuleeko sinne muita kuin äiti ja mummi... Laitan varmaan tarjolle jotain mitä pakastimesta löytyy, pitäisi taas tyhjennellä sieltä vanhoja pakasteita alta uuden sadon tieltä. En varmaan tänä vuonna ahkeroi ihan niin paljoa kun menneinä vuosina, kun ei yhtään vielä tiedä jäänkö syksyllä tänne vai lähdenkö sinne Hankoon opiskelemaan. Voi että kun sais nyt vaan pian tietää onko mitään mahkuja jatkaa Energialla vai vastaanotanko opiskelupaikan jos sitä tarjotaan... Huomenna on tosiaan se haastattelu, siitä ei liene pitkästi haun päätöksen kuulemiseen.

Jospa menis jo koittamaan tuleeko uni silmään. Kyllä se tekis hyvää nukkua oikein pitkät yö unet näin arkena kerrankin!
Laila tov...

Ei kommentteja: