keskiviikkona, toukokuuta 16, 2007

Neljän päivän vapaat

Näin ollen saatan tulla seuraavan kerran kirjottamaan vasta maanantaina, tämä ilta menee nimittäin Tampereella ja loppuviikko on yhtä juoksemista. Huomisesta ei ole tarkalleenottaen tietoa mitä ja missä, mutta paljon olisi tekemistä helatorstain ajaksikin. Varsinkin puoluekokousvalmisteluita, lähtö tapahtuu Turun suuntaan perjantaiaamuna seitsemän jälkeen ja paluu on vasta myöhään lauantai-iltana. Varasin perjantain pekkaseksi, mikä ihme kyllä järjestyi vieläpä vaivoitta käytännössäkin. Päivä alkaa olemaan pulkassa jälleen, ja lopettelen sitten taas tältä erää... Jäipäs lyhyeksi juttu kerrankin!

2 kommenttia:

Wanhatalo kirjoitti...

No niimpä niin, hiukampa jaksoit kirjottaa edelliseen viestiin ;) Mäpä luin sen silti! Mä käyn varmaan kirjoottamas tän kommentin jälkeen kans omaan blogiini, vaikkei sinne mitää järkevää varmaa saa aikaseks, niinku ei koskaan. Mullaki on lauantai buukattu ihan täyteen, aamupäivällä koskikeskukseen, ja illalla kasin ysin aikaan sit helsinkiin hakeen joelia ja heidiä jullen kans ku ne tulee turkista.

Wanhatalo kirjoitti...

Juuh, kaikkee sontaa mää aina jaksan kirjotella! En paljo mitää järkevää ;) ihmettelin mikset oo kirjotellu viel uutta tekstiä mut niihä ä sanoitki ettet ennen maanantaita! no niin..