maanantaina, toukokuuta 21, 2007

Sangen politiikkarikkaan viikonvaihteen jälkeen on taas kiva tulla töihin suht neutraaliin ilmapiiriin.

Meillä oli hyvä puoluekokous Turussa. Mukava oli nähdä tuttuja vaikuttajia ympäri Pirkanmaan ja saada uusia tuttuja ympäri Suomen, ja kuulla värikkäitä mielipiteitä puolueen linjauksista ja toiminnasta. Harmittaa kuinka vähän media kommentoi kokouksestamme, vaikka kuvaajat Yleltä ja muualtakin olivat lähes kokoajan paikalla. Naapurikuntamme puoluekokousedustaja Marjatta pääsi useammankin kerran toimittajien ympäröimäksi äänekkään mielipiteenilmaisunsa ansiosta, ja kaikki tietenkin toivoimme että Marjatta näkyisi telkkarissa. Eipä kuitenkaan tähän mennessä ole tainnut näkyä, mutta Ylen radiouutisissa oli kuulemma ollut pätkä haastattelusta. Viihtyvyys oli ihan hyvin järjestetty, hotellimme sijaitsi messukeskuksen vieressä ja oli tasoltaan kohtuullinen. Kävelylenkkiä teimme Jossun ja Linnean kanssa taajama-alueille messukeskuksen molemmin puolin, ihailimme läheisen ratsastustallin kentällä harjoittelevia ratsukkoja ja ihmettelimme ohi ajavia punaisia tila-autoja. :)

Eilen oli vielä ihana Israel-tilaisuus Talviteillä iltapäivällä. Siellä oli puhumassa suomalaispariskunta, joka asuu Israelissa ja jolla on tosi värikäs menneisyys. Ilta oli mielenkiintoinen ja koskettava! Sain iltapäiväksi Saaran uutta hankintaa lainaan ja pääsin fiilistelemään jälleen mitä on elo hondistina. Tykkään kovasti siitä pienestä Sivicistä, taloudellinen ja kiva käyttää!

Alkaa työaika päättymään, joten taidan julkaista pitkään näppäillyt kuulumiseni. Illaksi on luvassa mansikkapenkkien nostotalkoita, joten ulkoilmaan pääsen pitkästä aikaa virkistäytymään! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

missäköhän välissä sä ehdit tänneki raapustaa...
olinhan mä tosiaan vähä aikaa iteki pois näkyvistä

Wanhatalo kirjoitti...

Joo, ajattele nyt et ennen mä olin 100% hondisti.. (ooondanisti (?) )
ja Scorpion jälkeen en tiä enää mikä mulle kelpais :O Liian ylellinen ja hyvä auto ajaa. Parempi nyt vaa totutella näihin rahvaanomaisten autoihin ;) Civic on kyl parhaasta päästä!

Me nauhoteltiinki niitä uutisia sillon mut mun mielestä ne oli kaikki samanlaisia, ei niistä käyny selville paljo mitään..