maanantaina, toukokuuta 28, 2007

Kesä tulee! Tälle päivää on luvattu 25 -30 astetta hellettä, mutta ulkona näyttää kuitenkin aika pilviseltä ja tuuliselta. Sinänsä ihan kiva jos on pilvisempää jossei sataan ala, kun ei se kova kuumuuskaan kivaa ole näin yhtä ja äkkiä totuttelematta. Essin kanssa suunniteltiin iltalenkkiä myöhemmälle, että tarkenis mukavammin. Sitä on nyt viimeviikkoina löysäilty melkosesti lenkkien suhteen, ei oo ehtinyt kun kerran pari viikossa ulkoilemalla ulkoilemaan.

Sain viimeviikolla ne ruiskaunokin siemetkin maahan, ja nyt näyttää siltä etten niiden kukkimisaikana heinä-elokuussa taida enää asustella ko asunnossa. En ole tosin vielä käynyt Tuulan, esimieheni puheissa ensitalven työvoimatarpeesta, mutta koska kukaan ei ole mitään halaistua sanaa asiasta puhunut, niin käsittäisin ettei mahkuja liiemmin ole. Tilanne voi olla eri esim vuoden päästä kun täältä on siihen mennessä jäänyt tai jäämässä muutamia eläkkeelle, ja tarve voidaan kartoittaa selvemmin. Mutta tällä tietoa vaihdan elokuussa maisemaa.

Huhhuh, nyt se maisemanvaihdos taitaa sitten oikeesti tapahtua... Tekee varmasti ihan hyvää päästä Ikaalisten pienistä piireistä ulkopuolelle edes vuodeksi! Oon oikeestaan jo suunnitellu viikonlopun mittaan miten kaiken käytännössä järjestäis. Rahotuksen saisin varmaan kohtuu hyvälle mallille tämän kesän aikana, jos irtisanon vuokrasopimuksen heinäkuun loppuun, ja jätän takuuvuokran sisään viimesen kuukauden maksuksi jos se vuokraisännälle sopii sillälailla. Kesäkuu maksettiin viimetilistä, joten tässä jäis sitten kolme täyttä tiliä joista saa syrjään varmasti ihan mukavan summan talvea varten. Siinä on vaan hienoinen ongelma "kirjojen" suhteen, eli mun pitäisi säilyttää ikaalilaisuuteni noitten KD-hommien takia joten jos/kun jään asunnottomaksi ja joudun muuttamaan Osaralle, niin mun pitäis silti löytää joku paikka täältä minne siirtyä kirjoille talven ajaksi. Jollekin kaverille vois tietysti koittaa järjestää kirjansa, ja sitten vaan postintoimitusosotetta muuttaa sen mukaan missä milloinkin majailee.

KD:n paikallisosaston puolesta varmaan saadaan yhden talven osalta järkättyä hommat niin, että viralliset kokoontumiset sovitaan viikonlopuille siten että pääsen osallistumaan niihin. Kunnallisvaaleista täytynee tehdä etätyönä Hangosta käsin kaikki mitä voi, ja maisemiin palatessa panostaa asioihin paremmin. Varmaankin käytännön järjestelyt joutuu jättämään johtoryhmämme paikkakunnalla oleville jäsenille (ts Katja, Jossu ja Marko) ja mahdollisille x-ehdokkaille. Kesästä voidaan saada vielä vilkas... :)

Sovittiin juuri ex-anopin kanssa trehvit tälle päivää, töitten jälkeen menen käymään siellä Marjan konttorilla taas puheissa pitkästä aikaa. Kutkuttaa kauheesti kertoa opiskelusuunnitelmista, mutta koska siinä on sit aina suuren suuri todenäkösyys että Teemu tietää asiasta myös samoin tein, niin en taida viittiä paljastaa muuttoaikeitani. En millään jaksas lähtee sen kanssa uudestaa käymään läpi joku yö pitkän puhelun aikana samoja vanhoja elämän koukeroita mitä siinä tilantees kuitenki päädyttäis jauhamaan, jos vaan yhtään vanhat kaavat vielä paikkaansa pitää...

Vanhoista kuvioista puheenollen, jotenkin shokeeraa kun oon nyt viikon sisään tehny muutamalle vanhalle kaverille talokaupan johdosta liittymissopimuksia. Tyhmäähän se on vertailla omaa elämäänsä heidän vastaaviin, kun tilanteet ja olosuhteet on kuitenkin niin erilaisia. Tulivat vaan eteen niin sopivasti noitten omien talohaaveiden ajakohtasuuteen nähden! Höh... Aikansahan kutakin.

4 kommenttia:

Wanhatalo kirjoitti...

en tullu tuppereille. ja mitä mä toisaalta sellasissa tekisinkää ku ei oo koskaa rahaa mihinkää ja sit alkaa ottaa vaa päähä ku ei saa tilata mitää -_-

ei muuten oo kauheesti pienemmät vakuutukset Civicissä. Scorpion on 602€ kun Civicissä on 535€ et ei se nyt loppujenlopuks NIIn halpa auto ole sekään.. Ihan sama kärvistelenkö Civicin kans ja maksan siitäki, ku et maksasin vähä enemmän ja nauttisin ajamisesta.. huhhei.. en ny tiä mitä tekis.. -_-

pian pitää mennä töihinki. se on ihan jees. nyt on fiilistäki lähtee töihin. ihme kyllä.

Wanhatalo kirjoitti...

eeeen pyysty käsitteleen ollenkaan, et kohta jään yksin tänne. melkein yksin ainakin. en oikeestan halua kyllä viel opiskeleenkaan. ainaka turkuun.. enkä ikataankaa (?) sit kaikki katoo pois, paitsi julia tietysti. te meette sin hankoon, miika ja pekka israeliin jonka jälkeen miika menee inttiin, mikkoki menee inttiin kesän lopulla, ja maiju muuttaa takas lappeenrantaan.. tooshi hienoa..

Anonyymi kirjoitti...

voi voi... koskas sua sit enää ehtii nähdä, kun sit sulla on viikonloputkin ohjelmaa täynnä... vaikka eipä sitä järin usen oo nytkään nähty... mites se nyt menikään se opintotukihommeli sulla, paljonko saat? ja onx siä joku asuntola?

Anonyymi kirjoitti...

Kyl mä sit toisen otan pois myynnistä jos niin käy et jompikumpi menee kaupaksi! En oikee viel tiä et mikä olis parasta..

Kävit sitte säätöpankissa :D Miika ja Laitisen Mikko kävi just moikkaan mua meijän rannassa, olivat moottoriveneellä ja mikko oli nähny mun civicin tiellä ku tulin töistä kotiin :)