perjantaina, toukokuuta 04, 2007

Päiväkirja unelmaa

Haaveillen ja koristeellisia kovakantisia muistikirjoja käännellen kiertelin tässä taannoin kirjakauppiaitten hyllyviidakoissa ja muistelin kuinka pienenä tyttönä kirjailin kevyellä lukolla suojattuun päiväkirjaan romanttisia koukeroita. Päiväkirjoja tuli ja meni niihin aikoihin, useimmat varmaan poltettiin ettei niiden sisältämät salaisuudet valuisi ulkopuolisten silmiin. Jälkeenpäin harmittaa ettei niitä vain säilönyt visusti talteen. Kuvittelen itseni vanhana nutturapäisenä kiikkustuolissa selailemassa huolella kirjotettua, epäsäänöllisenkin säännöllisesti päivitettyä kirjaa, jonka sivuilla viivähtäisi muistelmissaan.

Hmmm... Milloin musta tuli romantikko? Maailma muuttuu ja minä sen mukana, kai se vaan on tunnustettava että se vaalean roosa puoli minusta on kuitenkin olemassa!

Vaikea ennustaa olenko tämän blogin suhteen yhtään sen ahkerampi kuin edellisen, ja turha alkaa etsimään koottuja selityksiä lukuisista olemattomista kiireistäni joilla jotenkin peittelisin saamattomuuttani. Yritän tehdä näistä sivuista niin oman näköiseni kun osaan ja tulla tänne vuodattamaan syntyjä syviä, lähinnä pitääkseni itselleni sitä kaivattua päiväkirjaa hamaan takakanteensa saakka.

Ei kommentteja: