maanantaina, toukokuuta 14, 2007

Uuteen viikkoon

Tervehtyneenä ja viikonlopun levänneenä ollaan taas palattu työmaalle. Empä ole ollut ainoa mahatautinen, lieneekö tarttunut hyperaktiivisesti Sarille kun oli perjantain kotona taudissa ja torstaina sähköpostitse virnuili, että hanskat kädessä mulle kirjottelee kun ei ole ollenkaan varma etteikö tauti noin sähköisesti voisi tarttua. :) Nyt on kuitenkin jo parempi olo Sarillakin, vaikka heikottaa ja pahaa tekee edelleen.

Lauantaipäivää vietettiin ulkoilun ja jääkiekon merkeissä. Aamusta lähdin äitin kanssa torikierrokselle avustavaksi käsipariksi kantamaan ulkokukkasia kuten suuria roikkuvia pekonioita, kuistin ikkunalle pelargonioita ja äitienpäiväksi ruukkuruusuja, yhteensä auton perällinen kukkia. Torireissun jälkeen käytiin onnittelemassa mummia, juotiin aamupäivän pullakahvit Salosella etukäteen äitienpäivän kunniaksi. Sieltä ajeltiin Osaralle nurmialueita haravoimaan Suomi-Venäjä -peliin saakka. Illan suussa vielä jatkettiin kauniissa kevätsäässä pihan siivoamista. Illalla saunan jälkeen istuttiin vielä porukalla seuraamaan Euroviisujen finaalia, ja nukkumaan päästiin vasta reippaasti sunnuntain puolella viisujen päätyttyä.

Äitienpäivää vietettiin Porissa. Aamupäivästä äitin lahjomisen jälkeen lähdettiin ajelemaan Aholoille päin, ja poikettiin syömässä Kiikoisissa abc:n listaherkkuja. Herkuttelu jatkui Ninan kahvipöydässä maistuvien karjalanpiirakoitten ja vaaleanpunaisella marsipaanilla päällystetyn täytekakun merkeissä. Illalla oli jälleen kisastudio kullasta taistelevien leijonien kannustamiseksi. Paras voitti tälläkin kertaa, Canada vei pokaalin kotiin vaikka Suomen miehet hyvän loppukirin vetivätkin.

Tänäiltana on KD:n kevätkokous meillä paikallisosastolla. Toivottavasti muutkin meidän "johtoryhmästä" muistaa olla paikalla, että saadaan riittävästi päätösvaltaa kokoukseen... Itse oon laistanut yhden tehtävän mikä piti suorittaa ennen kevätkokousta, nimittäin syksyyn sijottuvan, meidän isännöimän piirikokouksen pitopaikan varmistamisen, se olisi ollut hyvä olla tiedossa kevätkokoukseen mennessä. Ehkä ehtisin tänään soittelemaan työpäivän aikana...

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Olitpas sä innokkaasti kommentoinu tänään! ;) Hyvä että oot jo terve! Mulla oli eilen maha illalla tosi kipee, istuin vessassa, ja tuntu että ihan palaa tuolla sisuksissa. Tänäänkin on ollut vähän vatsavaivaa, mut ei niin pahana kun eilen illalla. Tiä sit mistä johtui. Kun ei muut meillä oo oireillu. Huomenna on mulla se työhaastattelukin... Jännittää... :) Ai niin, kävin tänään metsästämässä itelleni puhelinta. Kun toi on tosissaan ihan sekaisin tuo luuri... Se tekee ihan mitä sitä huvittaa ja millon sitä huvittaa... Kävin monessa paikassa, ja myytiin vaan ei oota ja ei tuuta, kun hakusessa oli se nokian 7360 pinkkinä... Vihdoin neljännessä paikassa sanottiin, että saadaan tilattua, etä tulee tän viikon aikana. Tilasin sit sen, kun oli oikeastaan ainoa malli, jossa oli kamera, ja jonka hinta oli sopivan rajoissa, plus että se on syötävän söpö... ;) Soittavat sitten kun saa hakea sen.. Kun vaan puhelimeni antais mun vastata... Päivällä kun Harri soitti, sain kyllä vastattua, mut sit kun lopetettiin, ja painoin punasta luuria, siellä alkoi itellään selautua puhelinmuistio, ja vähän väliä luki että soittaa... ja oli näytöllä luurin kuva... Ja vaik kuinb paneli mitä vaan, ni se vaan pyöri siinä. Sit se lopetti itellään. Ja kun koitin sillä soittaa Harrille jossain vaiheessa, ja painoin vihreetä luuria, näyttöön tuli valikko, jossa luki alekkain vaan että yleinen, äänetön, herätyskello ja sammuta... Eikä millään pois näytöltä... Kätevää!