keskiviikkona, toukokuuta 23, 2007

Laiskottaa kamalasti... Eilen en jaksanut edes tänne kirjoittaa vaikka päivä oli töissä tosi pitkä. Aamupäivästä ei tainnut puhelin soida kun pari kertaa ja muuten töitä ei isommin ollut. Iltapäivästä sain sitten jo jotain tekemistä, mutta sitten ohjelma kaatuili ja päätin jättää tekemiset tälle päivää.

Onkohan yöunet jäänyt liian lyhkäsiksi kun on näin väsynyt. Pitää varmaan koittaa mennä tänään ajoissa nukkuun, huomenna on nimittäin taas pitkä päivä. Mennään tiimin kanssa Kukkuraan kevätkokoukseen ja jatketaan sitä iltaohjelmalla varmaan jonnekin yhdeksän korville asti.

Perjantaina olisi iltapäivällä haastattelu Santalaan. Viimeviikolla laitoin paperit sinne ja haastattelu saatiin sovittua Tampereelle perjantaiksi. Jos vaan suinkin pääsen töistä lähtemään ajoissa! Ihme juttu että en ollenkaan osaa stressata koko kouluasiasta, vaikka ei tässä enää montaa kuukautta ole aikaa sen alkuun. Jotenkin on vaan niin varma fiilis että asiat menee niinku pitääkin, nin töitten kun koulunkin osalta. Päätin nimittäin hakea kouluun "varmuuden vuoksi", kun ei sitä tiedä jatketaanko työsopimusta täällä vai ei... Hyvä olis jos jatkettais, mutta siihen ei ole kuitenkaan vielä mitään merkkejä joten on pakko suunnitella varoiksi jotain vaihtoehtoista.

Asiasta kolmanteen, mulla on pankkikortissa joku vika. Varmaan se magneettinauha vaurioitunut, sillä ei pysty enää maksamaan eikä nostamaan rahaa. Ja mä kun olen kaikki päivät konttorilla niin en pääse edes käymään pankilla. Uuden kortin varmaan tarvitsisin, toivottavasti antavat vielä samanlaisen... En sitten yhtään tykkää electroneista, en millään huolisi toista semmoista...

5 kommenttia:

Wanhatalo kirjoitti...

Kyl tolle kulutukselle tehää jotain. Ilmanputsarin vaihdan tänään, tulpat ens tilistä ja Ari saa tsekata sen virranjakajan kannen. Kyl sen on saatava viemään se 6.. kumminki hain civicin sen perusteella et se vie huomattavasti vähemmän ku scorpio, eikä vaan vähä vähemmän.. ajettavuudeltaan se ei kumminkaan oo puoliakaan scorpiosta..

mä teen tänään töihin.. heräsin puoltoista tuntia sitte.. ja ylihuomenna mennään kattoon sitä astroo :D se on kuulemma v6 vm. 90 tai 91, en muista.. ja väri on vaaleensininen. starcraft varustelu.

Wanhatalo kirjoitti...

Mun electronissa ei oo kyllä mitään vikaa :O

Niin, mä en tiä haluunks mihkää kouluun. Kaikkein mieluiten jatkasin vaa tehtaalla, aina vaan.

Anonyymi kirjoitti...

Heippa! Mullaon näemmä jäänyt väliin yksi kirjoitus. On ollut sen verran kädet täynnä kun topi on kipee, että ei oo saanu ukkistelujakaan tehtyä yhtään. Nyt ne on muutaman tunnin mummilla, ja pitää ottaa täst äajasta kaikki irti kympillä!! Just lauloin puolitoista tuntia karaokea, nyt äkkiä kirjottelen, sit meen nukkisteleen, ja samalla laitan pyykkikoneen päälle. Onneksi aamulla jo imuroin ennen ku vein lapset hoitoon.

Nii, kunnet sä soita pankkiin, ja tilaa uutta korttia...? Niin me on aina tehty. Simppeliä..

Ai ai... Pitkästä aikaa syön suklaata, ja vielä oikein levystä... Ts varmaan se kokonaan menee... Tyhmää se on, kun tietää, että siitä seuraa kauhea närä ja polte, mutta kun Harri oli avannut kaapissa olevan levyn, joka saatiin Anjalta pari vkoa sitten, niin enhän mä sitä sinne lojumaankaan voinut jättää... Menee vielä pilalle... ;) Hassua, että niin kauan kun se on avaamattomana, ei oo tarvetta koskea, mutta kappas, kun huomasin että olikin aloitettu... :)
Voi voi, kauhea hinku olis päästä käymään rautakaupassa, ostamassa kevyttasoitetta... Sain vihdoin vinkin nukkissivuilleni keravaahtopursotuksista, joita olen tutkaillut muutamassa paikassa, ja ne on kuulemma tehty semmoisesta! Mutta... Jo tilillä on rahaa 5 euroa, niin ei tarvii ostella semmoisia...Kun ruokakaupassakin olis tarvetta käydä... Joskus sitten. Kun rikastun. Tai edes lakkaan köyhtymästä... ;)

Anonyymi kirjoitti...

Voi jestas mitä kirjotusvirheitä taas oli tossa kirjotuksessani... Huh huh...

Wanhatalo kirjoitti...

Joo kyl mä oon jonku verran syöny taas maitohappobakteereja. Olin kipee eilen ja töissäki oli paha olo, mut ei ny nii ylitsepääsemätöntä. Olkoon, joku syöpä siel on kumminki.

Scorpioo ei oo kyselty mut sata henkee on nähny ilmotuksen jo.

mee uimaan vaan ;)