perjantaina, toukokuuta 25, 2007

Boker tov! Ja hyvin nukutti. Aamu tosin alkoi vähemmän hilpeästi ja hieman kankeasti, kun näin taas niin hirvittävän toden tuntuista unta aamyöstä, sellaista jossa yksi tuttu jota en ole aikoihin nähnyt, oli tehny itsarin... :( Ja todella meni hetki kellon soittaessa kun mietin että missähän oikeesti mennään. Onneksi saattoi todeta että untahan se vain oli, ja että mahdollisesti vielä joskus voi nähdä kyseisen ihmisen ihan elävänä... Mistä lienee kaikki unet juontuukaan, ei voi käsittää!

Tässä vaiheessa aamua tuntuu taas siltä että tulee taas pitkän pitkä päivä. Olen saanut kaikki "seisovat työt" tehtyä jo tähän mennessä (ollut toissä reilun puoli tuntia) eikä suurta tulvaa tuntuis olevan uusien hommien suhteen kun porukkakin on niin vähäsessä. Toivotaan että puhelinyhteydenotot pitäis mut tänään hereillä!

Huomasin juuri että ruokkiksella pitäis ehtiä käymään kämpällä, unohdin työtodistuskansion ottaa mukaani. Puoli kolmelta tytöt tulee hakemaan mut töistä ja lähdetään Tampereelle opiston haastatteluun. Haastattelijana on onneksi hauska tyyppi, se setä (...opiston rehtori;) joka evankelistakurssilla meille pitämänsä opetuksen aikana kertoi inttiajoistaan sen "Paina mielees että mä luen mitä mä tykkään!" -jutun. :)

Marianne laitteleen mulle jotain kiertomeilejä, taidan katsoa niitä nyt läpi tässä välissä...

Ei kommentteja: