maanantaina, kesäkuuta 04, 2007

Lämmintä piisaa! Viikonloppuna oli aivan ihanat ilmat, ja lauantain ylioppilasjuhlat kahlattiin hyvällä fiiliksellä läpi. Kolmet juhlat, kolmet yo-kakut ja muut herkut tais jäädä muistoksi vyötärölle, ettei tarvi heti unohtaa tuoreita ylioppineita. Mutta sai sitä sentään muutakin viikonloppuna tehtyä, lauantaiaamu meni pyykin pesussa ja illalla vielä grillailtiin Osaralla. Ihan viimeiseksi lauantai-iltana lähdettiin lakkijatkoille Miikan ja Riikan kanssa, Riikka kun lähti eilen sitten vielä kahdeksi viikoksi mökkeilemään itä-Suomeen. Ei sitä vanhat kovin myöhään jaksa enää heilua, joten yhden aikaan oltiin jo kotona. Käytiin vaan ajelemassa, syömässä ja Inkulan sillan alla vakoilemassa lepakoita. :)

Sunnuntain vietin valtaosaltaan pihalla auringossa, aamupäivällä istuskeltiin äitin kanssa freetimecenterin edustalla ja kuunneltiin omenapuun ympärillä pörrääviä kimalaisia. Iltapäivällä käytiin Salosella jäätelöllä ja hyödynnettiin sielläkin "ulko-olohuonetta", pihakeinua ja aurinkotuoleja. Illalla kirkon jälkeen lähdettiin vielä Essin kanssa koiria viemään, heitettiin puolentoista tunnin lenkki ja käytiin vielä Sammissa iltateellä kun ei enempää kävellä viitsitty.

Tänään tuli töihin uusia kesätyöntekijöitä ja tuli siitäkin ihan kesäinen fiilis. Tosin kovasti olis hinku päästä jo ulos, siellä kun on niin ihanan lämpöisen näköistä ja olis kiva ruskettaa itseensä mieluummin kun istua ilmastoidussa konttorissa neuletakki päällä... Eilen tosin sain kuitenkin poltettua selkääni, vaikkei päivällä siitä ollut kyllä mitään tietoa. Illalla kun vilkasin peiliin, niin huomasin kuinka järkyttävät kirkaanpunaiset raidat olin selkääni päivän aikana saanut, mutta kipeäksi se ei silti oo äitynyt. Ehdin jo niin kehumaan kotoväelle, että mä en oo sit yhtään palanut, mutta taisin juhlia liian aikaisin... ;)

Tänäiltana ollaan kaiketi lähdössä Miikan kanssa peseen yhtä asuntovaunua Vahoon. Meijän olis tarkotus lähteä sillä juhannusreissuun Keuruun suuntaan, mutta koska se on seissyt pari vuotta kylmillään ja on aika karmeessa kunnossa, niin tarvii vähän nähdä vaivaa ennenkun voi majottua sinne. Saa nähdä mitä me saadaan aikaseks siellä kun ei oo kumpaakaan pituudella pilattu... Minkämoisten telineitten avulla me se sitten pestään, jää nähtäväksi! :)

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vai on se semmoisen monsterin ostanu.. Onx se oikeen semmoinen, jossa on takana kahdet renkaat rinnakkain? Tääl on pari semmoista, ja on ne komeita... ;) Vai asuntovaunun pesuun. itäsiköhän tuo meitinkin retroasuntovaunu kaivaa tuolta tallista, ja vähän putsailla. Muuten se onkin jo valmis, mutta kattopitäsi vaan maalata uudestaan. Ja tehdä ne tyynyjen päälliset.

Wanhatalo kirjoitti...

Kolmonen on hukaas :O mut ei se mitää ku perjantaina puitäs tulla DVD-boxi, kaikki 3 leffaa samassa. Joo enköhän tuu käymää salosella ja, mut mulla on huomenna ongelma.. vien auton halmelan markulle, mut ei oo kyytiä pois. kai mä kävelen sammiin kunnes äiti pääsee hakeen mut joskus neljän mais.