tiistaina, kesäkuuta 05, 2007

Ei me sitten eilen päästykään lähtemään vaununlaittoon. Ei ollut kuulemma tarpeeksi lähellä vesipistettä, että ei oltaisi saatu vesiliitäntää painepesuriin. Onneksi siis on semmonen lainassa ettei tarvi käsin alkaa hinkaamaan! Tänään Ilkka oli luvannu siirtää vaunun paremmalle paikalle, niin että mennäänkin sitten vasta tänään sinne.

Eilen käytiin sitten Miikan kanssa vaan vapsussa kunnei sinne Vahoon sitten lähdettykään, ja nähtiin siellä tuttuja! Viimesyksyn Israelin reissulla paremmin tutuiksi tulleet Kaisa ja Antti oli tulleet poikkeemaan kotimaisemissa ja eksyttiin samaan aikaan kaupoille. Oli ihana nähdä niitä pitkästä aikaa, ja tuli taas ihan fiilis lähteä Isareliin... :) Mua kyllä vähän pisti nolottaan kun tosiaan oltiin Miikan kanssa kahestaan liikenteessä ja sit nähtiin vanhoja tuttuja, kun voi aavistaa mitä ne ajatteli asiasta... Ilmeet oli hieman hämmentyneitä. Ja sit vielä niittinä Miikan porukat pelmahti vapsun pihaan parahiksi ja musta tuntu että ne vähän virnisteli meille. Kauhistus... Vierastan aikalailla ajatusta... Enkä kyllä yhtään haluais kenellekään selitellä asian laitaa, niin viaton kun se onkin... Näin pienellä paikkakunnalla kun jututkin usein liikkuu nopeemmin mitä arvaakaan. -_-

Loppuviikoksi on luvattu kivoja kelejä! Onneksi päivät on niin pitkiä että ehtii nauttimaan auringosta töitten jälkeenkin vielä. Lauantainakin oon luvannut olla töissä, yhestä eteenpäin toritapahtumassa täällä Ikaalisissa. Täällä on joku paikallisten yrittäjien tempaus johon ollaan osallistumassa, ja mulle heitettiin nakki (en laita kyllä yhtään vastaan, lauantailisäthän siitä pukkaa;).

Ilmotin eilen esimiehelleni että lähden syksyllä opiskeleen teologiseen. Tuula oli tosi positiivinen ja onnitteli kovasti pääsystä, sanoi että kuulostaa varsin sopivalta alalta mulle. Sovittiin että pidän elokuun viimesen viikon lomapäivistä vapaana joten pääsen sitten alottaan koulun samaan aikaan kun muut. Tällä hetkellä näyttäis etten silti pääse osallistuun sille leirille, mikä on tarkotettu kaikille uusille tulokkaille, mutta eipä tuo hirveästi tahtia haitanne... Mieluummin tienaan vielä sen aikaa, kun luulis sitä sitten tutustuvan porukkaan ihan kohtalaisesti koulun alkaessakin. Mut voihan tilanne vielä muuttuakin, jos vaikka sais pekkasista ja jämälomapäivistä koottua sen viikon verran vapaita! :)

1 kommentti:

Wanhatalo kirjoitti...

Toi on vissii vaarallista liikkua Miikan seurassa koska Kujansuuki virnisteli mulle sillo ku oltii vapsussa Miikan kans joskus joulun aikoihin :D

Hyvä et pääset alottaan samaan aikaan muitten kans. Mua ainaki ahdistais mennä uuteen paikkaan paria päivää myöhässä :O

Mäkään en oo saanu tietää mistää opiskelupaikasta, kun eilen piti tulla postissa tieto näistä autonmaalauspiakoista o.O Eikä tänäänkään tullu mitään postista.. Paitsi muuten se BtF trilogia!!!