torstaina, kesäkuuta 07, 2007

Viikonloppua ja aurinkoon pääsyä odotellessa täällä viileissä sisätiloissa ja koitan ottaa kaiken ilon irti työpäivistä. Eilen täällä kävi joku säätämässä ilmastointia ja tänään on kuin onkin lämpötila laskenut 23,6 asteeseen siitä 27:sta. Tosin mä en valittanut siitäkään lämpötilasta, kun ite joudun aina pitään pitkähihasta päällä näillä normaaleilla keleillä, tää ilmastointi tekee semmosen vedon että muuten palelee.

Saatiin tiistaina vaunu pestyä. Meni semmonen reilu tunti pesupuuhassa ja jotenkin tuntu ettei se nyt ihan hirveesti kummentunu... Sisältä se varmaan enemmän on ollut laittamisen tarpeessa, mut Miika ja Riikka oli sen joku aika sitten siivonnu jo hyväksi. Vielä patjat ja verhot niin se on vallan mukava majotuspaikka meijän rymyporukalle... :)

Käytiin eilen äitin ja Saaran kanssa kattomassa pikku Topia Salosella, ja kun mentiin sinne niin poika oli päiväunilla. Kesken unien kun heräsi, niin meni likemmäs kolme varttia ennenkun Topi uskalsi mummin sylistä pikkusen liikkua, ja siinä sitten vasta pikkasta ennen lähtöä Topi alkoi leikkimään ja seurustelemaan emidän kanssa. Voi että sitä vierastutti niin kovasti tätit ja mummut ettei meinannut mitään tulla! :) Mutta kun vauhtiin pääsi, niin kovasti löytyy vauhtia pienestä miehestä! Ja ne ilmeet... Ja päristelyt! Tätit oli ihan myytyjä! ;)

Tänään Elisabet tuo lisää kippoja kaappeihini. Mikä lie operaatio kuukauden päästä kun pitäs alkaa pakkailemaan tavaroita ja roudaan säilytykseen, kun kokoajan nurkkiin pukkaa lisää kamaa. Täytyy varmaan toisesta päästä jo laittaa kirpparille vanhoja, ei kai se muukaan auta!

Nyt jatkuu taas työt, vielä hetken aikaa päivää jäljellä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Joo olis kyllä varmaan tämäkin täti ollu ihan myyty, mut mä pilkin siel jo ihan kympillä. ihmekkös toi ku oon muutenkin tottunu kasin ysin aikaan oleen nukkumassa aamuvuorosin! :O :D

Olis ollu kyl kiva käydä siel silleen ettei olis ollu nii väsyny jo valmiiks. Illalla se väsymys purkaantu hillittöminä naurukohtauksina, joilla ei oikeestaan ollu mitään syytä -_-

jepajee. audi oli muute MM:n oma kosla :D

Anonyymi kirjoitti...

KATETTA!?!!? :O äläpäs nyt sisko liioittele :)

vaik puheita kyl tuli jo iha varmasti!! ..mulla on "normaali" ääni sellanen et kukaa ei kuule sitä tehtaan metelin läpi ja sikko sanon jotai vähä kovempaa ni joka ainoo kuulee -_- piti vaan ilmottaa masalle et laittaa viestiä tai soottelee ku pitäs mennä sin kaljalle ja tottista sen ny kuuli sit kaikki.. >:/

Anonyymi kirjoitti...

sää et oo kirjottanu mulle mitään tänään:( liikaa viikonloppu mieles, vai? johan niitä "ajatuksia" tuli viikon aikana vaihdettua, mut silti :D
siunattua weekendiä!!!

Anonyymi kirjoitti...

Vai oli Topi ollut ujo piimä... Mä oletin, että kun mennään Emmin kanssa hakemaan sitä, niin se ujostelee meitäkin, mutta heti se vaan konttasi syliin, ja siitä ei juuri mihinkään sen jälkeen liikkunutkaan... ;)
Hyvin saatiin Emmin kanssa aika kulumaan, vaikka tosiaan se uimahalli, sekä Koivuniemen Herra oli kiinni... Tiistaina kun Topi lähti, mentiin Emmin kanssa kaupungille, eka syömään Raxiin, jossa Emmi pääsi pallomereenkin. Sitten käytiin kaupoilla, ostettiin Emmille pata, caprit ja vähän muutakin. Sit kauheessa läkähdyttävässä kuumudessa käveltiin takas autolle, ja käytiin kotona vaihtaas Emmil uikkarit ja lähdettiin lattomerelle hiekkakuopille uimaan. Siinä menikin se päivä. Keskiviikkona käytiin aamulla kaupassa, päivä oltiin kotona hengailemassa, ja illalla oli Kirjurissa lasten tapahtuma, johon mentiin koko sakilla, Ja Eero ja Aarokin tuli. Torstaina ajeltiin Kristiinankaupunkiin, Sannin mökille. Emmi pääsi mereen uimaan, ja leikkimään Sannin kanssa isojen tyttöjen leikkejä. Ja eilen sitten haettiin Topi kotia.

Tänään on taas autotapahtumaa luvassa, ja huomenna nukkistapaaminen täkäläisten harrastajien kesken.Että ohjelmaa piisaa!