torstaina, lokakuuta 25, 2007

Etäviikko

On taas pitäny ja pitäny, niinku aina, tulla kirjotteleen päiväkirjaa, mutta koska meillä on ihan koulunkin puolesta jo riittävästi päiväkirjojen tekemistä sekä että yhtä ja toista muutakin puuhaa, niin jostain on joutunu napsiin sitä aikaa sitten niille. Syksy on siis mennyt kovin vauhdikkaasti ja viihtyväisesti, sosiaalisesti kunnostautuen ja porukalla opiskellen. Nyt jo tuntuu, että keväällä koittava porukan eronhetki tulee käymään yli voimien! :)

Etäviikolla ensimmäistä kertaa suuntasin kulkuni kotimaisemiin, ja täytyy sanoa että jonkunlainen kulttuurishokki tämä siirtyminen oli, vaikka puhutaan vaan parin kuukauden poissaolosta. Santala on kuitenkin niin tiivis, ulkomaailmalta kohtuullisen hyvin suojattu yhteisö, että tämmöinen pudottautuminen normaalielämään ihan huimaa päätä. ;) Mulla oli roppakaupalla hyviä suunnitelmia tän viikon varalle, harmi vaan että en ottanut huomioon suunnitellessani, että vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja viikossa vain 7 päivää... Toisinsanoen, olen kyllä jokseenkin saanut kasaan sen lastin, mitä suunnittelinkin täällä käydessä pakkaavani Santalaan vietäväksi (Nina: myös aloet), ja olen toki ehtinyt näkeen melkein kaikkia sukulaisia ja kavereita joita pitikin käydä moikkaamassa. Mutta sitten ne kouluun liittyvät tehtävät, kuten muutama pitempi lukuprojekti, sakramenttitutkielma ja itsenäisyyspäivän juhlapuheen valmistaminen on jäänyt, etten sanoisi, hieman heikoille... Puhumattakaan siitä, että oli niin pyhä tavote vähän levätäkin. Noh, kaikkeen ei voi aina kyetä... :P

Huomenna palajan takaisin Hankoon. Porukat lähtee mua sinne viemään tavaroineni, ja koska pääsemme lähtemään täältä vasta illansuussa, on todennäköistä että perillä ollaan vasta kymmenen - yhdetoista välissä. Porukat meinaa jäädä rannikolle johonkin hotelliin yöksi, niin saavat siinä sitten vähän lomamatkaakin samalla. Saara jää kotimieheksi, Toni on tulossa kuulemma johonkin aikaan perjantai-päivästä seuraksi jääden tänne "anoppilaan" sitten koko viikonlopuksi. Saas nähdä, ehdinkö sälliä tervehtimään enneku lähden! :)

Seuraavan kerran tullaan maisemoihin enskuun puolivälin tienoilla, KD-juttujen merkeissä... Sen jälkeen olis tarkoitus olla viikko Jyväskylässä ja sieltä taas jatkaa opintoja kireelle i Sandö. Voi olla, etten tule ennen joulua sen reissun jälkeen, meillä lienee ihan riittävästi meininkiä opiston suunnalla ja rahatilannekin vähän haraa näitä reissuja vastaan. Sitä paitsi... Oishan sitä suunnitelmissa päästä ensivuonna Jerusalemiin... Eikä ihan vielä taskun pohjalla ole sitä summaa kasassa!

Mut jotain ekstraa mä sentään oon saanu tän etäviikon aikana aikaseks: liityin irc-galleriaan... Aika noloo... :) Mut ihan Santalan sissien takia, siihen yhteisöönhän oli melkeenpä pakko liittyä! En oo sinne vielä saanut valokuvia kun sen yhden ainoan, mutta tarkoitus olis muutama sinne lisätä kunhan pääsen omalta koneelta niitten kanssa järkeileen. Ehkäpä ensviikolla... Tai sitä seuraavalla... Tai joskus... :P Taidan laittaa sinne linkin tuohon mun linkkilistaan, joten saapi käydä kurkkaamassa ja ihmettelemässä jos fiilistä pukkaa!

Ja palailemisiin!

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Annikki! Koitapas joskus ehtiä kirjailemaan kaiken kiireen keskellä! Ja mullehan kelpaa ihan henkkoht mailitkin:D Meil oli eilen tosi onnistunu pienryhmäilta, ilonen siitä:) Opinnäyte etenee, opettaja on kannustava vaik itellä jonkinmoinen ahdistus. ihme. Anja oli viikon täällä, soitteli yks päivä mut ei ehtiny poikkeen vaik semmost puheli. Leenaki käväs, mut nyt mä oon taas kuukauden yksin kynttilöileni. Hei hei!