perjantaina, elokuuta 17, 2007

Kuulumisia

Tähyilen täältä aulan ikkunoista ulos ja pidän peukkuja pystyssä että poutainen ilma jatkuis ainakin huomiseen saakka. Muutama säkillinen likasia mattoja odottaa pesulle pääsyä, ja olis mukava että ehtisivät kirjaimellisesti hyvän sään aikana valumaan isommat ihan ulkosalla. Odotan ihan innosta villinä sitä pesuoperaatiota kun painepesuri on edelleen rikki, ja joudun käyttämään tätä perinteistä saunanlaudetekniikkaa juuriharjoineen ja mäntysuopineen. On luvattu että epävakaista pilvenharmaata pukkais viikonvaihteessa, mutta jos vielä huomenna olisi ilmat niinkuin nyt, eli kohtuu lämmintä puolipilvistä, niin ehtisin matot pesasemaan.

Töissä TJ2. Olen työni hoidellut sille mallille että ei tarvi kenenkään kauheasti kärsiä perinnöstäni. Jos viimekuu olikin aivan kaamea, nyt on taas vaihteen vuoksi ollut mukavan rauhallista ja työtahti rentoa. Täällä on puhuttu että laittavat tulevaisuudessa paikan hakuun, mutta minkälaista henkilöä siihen tarkalleenottaen halutaan, on vielä vähän auki. Eli en tiedä ollenkaan olisko musta jaolle vai ei. Olen kuitenkin varautunut olemaan Santalassa toukokuun loppuun, ja fiilikset on kovin rauhalliset, kävi niin tai näin.

Tänään alotan viiden päivän kesälomani! Oikeesti se kestää vain kolme päivää (ma-ti-ke), mutta lasken viikonlopun lomaksi kun se viis päivää kuulostaa pikkuisen paremmalta ;) Oon kyllä nyt Osaralla majaillessani oikein tieten ottanut niin rennosti kun suinkin, viettänyt paljon aikaa kavereitten kanssa iltasin ja jättänyt kaiken muuttoressaamisen jatkuvasti jaloissa pyörivistä pakaaseista huolimatta. Lasken sen varaan, että siinä viimetingassa saa kaikkein tehokkaimmin aikaseksi eikä tule turhaa hikoiltua asiaa pohtiessa etukäteen. Lomallani tosin ajattelin tehdä perustavaa siistimis- ja järjestelytyötä omaisuuteni suhteen sen mattopyykin ohessa. Maanantaille tilasin hierojalle ajan, joten matot pitäis saada pestyä sitä ennen. Lisäksi olen ajatellut vierailla kummityttöjeni luona viikonvaihteen aikana, ehkäpä sunnuntaina Porissa ja maanantaina Änkön aukeella (sikäli kun saan Tiinan kiinni ja jos heille sopii). Kun kerran päiväksi auton lainaan, pitää se hyöty käyttää tehokkaasti hyväksi!

Kesän aikana on päässyt rapistumaan ikävästi. En ole ehtinyt juuri käymään lenkillä ja sen alkaa huomaamaan lihaskunnossa pikkuhiljaa. Maha alkaa olemaan (myös:) sisäisesti huonossa kunnossa, katarrivaivat iskee kun se on tuo ressi laittanut hapot kiertämään. Että tässä sitten syksyn mittaan luvassa kova kurinpalautus sisäisesti ja ulkoisesti! :) Saa nähdä kuin eukko pysyy tavoitteissa... ;)

Nyt hipsin kotia kohti. Palatkaamme!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kappas, säkin oot perjantaina käyny kirjottelemassa! Mäkin kirjottelin spaceen pe, ja tänään taas uudestaan, joku innostus pukannu... Jokos oot ne matot pessy? mua jäi harmittaan se eilinen, kun Saku ja Annika oli mukana menossa koko sen ajan kun sä olit täällä, eikä sanu höpöttää kunnolla. Nekin soitteli vasta just silloin aamulla kun sit soitin sullekin... Mä silloin luulin, käydään vaan jossain kaupungilla hiukan ajelemassa, mut pitäishän se jo tietää, että aina me johkin kummaan paikkaan ajaudutaan jollekin kokopäivä reissulle... Ei ollu eka kerta...

Nyt pitää mennä ruokaa laittaan, mutten ei tartte syyä ollenkaan!

Anonyymi kirjoitti...

No kummottis meininkii sulla on nyt ollu sit kesälomalla? Et ainakaan oo ilmeisesti netissä juur poikennu. Mä taas olen päivitellyt (nääsnääsnääsnääs) spacea, ja blogiinkin vaihdoin uuden taustan. En oo vaan edelleenkään saanu otettua kuvia kaikista hankinnoista, niin muuten sitä ei sit oo päivitettykään...

Säkkituoleja oon metsästäny, mutta kiven alla ovat. Huomenna soitan Harjavallan Maskuun, että oisko niillä limenvihreää ja roosanväristä... Treelläkin ois sekä Sotkaa että Maskua, mut eipä ole asiaa sinne suuntaan. Parkanon Sotkaan ne soittikin sieltä liikkeestä tänään, mut ei ollu sielläkään. On vaikeeta. Nyt taidan mennä nukuttelee, kun kaikki muutkin jo koisii. Ja mulla on niin pitkät kynnet, että pitää kauheeta ääntä, kun näpyttelee tässä. Niinku.